Vælg en side

Om Waiteer

Waiteer – “Vi er kørende”

HIGH-END TAKEAWAY

Er du også træt af alm. kedeligt takeaway-mad? Så findes der nu et godt alternativ, hvor du kan afhente eller få leveret lækkert takeaway retter fra udvalgte cafeer og restauranter i Aalborg og Aarhus. Download Waiteer og du er nu tættere på en bedre takeaway oplevelse. Betalingen sker via en sikker forbindelse til MobilePay.

 
LEVERING

Waiteer har lanceret et nyt spændende leveringskoncept, som byder på lækker  restaurant/café takeaway leveret direkte til din dør. Via et eksklusivt samarbejde med DanTaxi, kan du nu nyde café og restaurations-mad hjemme i din egen stue eller til mødet på kontoret.

 
AFHENTNING

Via Waiteer har du muligheden for at ‘springe køen over’ og bestille dit takeaway direkte fra din mobil – vel at bemærke fra anerkendte og populære steder i Aalborg og Aarhus. Du vælger selv afhentningstidspunktet og maden står klar når du ankommer. Betalingen foregår sikkert og nemt via MobilePay.

 
SPORT

Hos Waiteer har vi et stort samarbejde med mange af de større danske sportsklubber. Du har fx. nu mulighed for at benytte Waiteer på udvalgte stadions og håndboldarenaer og springe køen over når du er sulten eller tørstig. Enkelte klubber tilbyder endda at leverer dine produkter til din plads.

 
KONCERT & KULTUR

Gæster du fx. Aalborg Kongres og Kultur Center i Aalborg, så vil du støde på Waiteer konceptet og det såkaldte ‘NemPause’. Via Waiteer kan du på forhånd bestille snack og drikkevarer til pausen i den koncert eller forestilling som du deltager i. Således skal du ikke stå i kø og kan istedet nyde pausen med venner og familie.

 
BORDSERVICE

Waiteer bordservice finder du bla. hos Café Vi2 på Aalborgs C.W Obels Plads. Her kan du bestille mad og drikkevarer via Waiteer app’en, og få leveret dine varer direkte til dit bord. Betalingen er sket via MobilePay og du har på den måde ikke behov for at vente på en tjener bliver ledig. Det synes vi er smart.