Vælg en side

Support

FAQ

Allergener

Hvis du har allergener, der kan være til skade for dit helbred, så kontakt venligst restauranten før du bestiller. Du kan finde restaurantens kontaktinformationer på deres egen hjemmeside eller på Facebook. På denne måde kan du give restauranten besked om dine allergener, så de kan tilberede maden efter dine behov. Her får du også besked på om restauranten ikke er i stand til at tilberede maden, og eventuelt informere dig om alternative valg i forhold til dine allergener. Restauranten selv er den bedste mulighed i forhold til at svare på dine spørgsmål. Waiteer er en bestillingsplatform, hvor vi gør vores bedste for at restauranterne informerer dig om de ingredienser, som indgår i deres retter.

 

Levering

Min levering tager for langt tid

Vi beklager at din mad et forsinket. Det bedste du kan gøre, er at kontakte restauranten, og tage en snak med dem om det. Du kan finde deres telefonnummer på deres eget website eller sociale medier. Vi arbejder på at få dem sat på din kvittering.

Min mad er kold

Hvis din mad er blevet leveret til tiden, eller inden, og maden er kold, så kontakt restauranten. I så fald cykelbuddet er forsinket, beklager vi meget. Du kan kontakte support på support@waiteer.com, så giver vi et svar indenfor 24 timer.

Min levering kom for sent

Vi anbefaler at du først kontakter restauranten, og spørger dem om maden er blevet sendt afsted til tiden. Hvis leveringen kom for sent, så kontakt support på support@waiteer.com, så giver vi et svar inden for 24 timer.

Min ordrer mangler eller er forkert

Vi beklager at du har oplevet fejl eller mangler i din bestilling. Vi anbefaler at du tager kontakt til restauranten, så I kan finde ud af en løsning sammen. Hvis du stadig oplever problemer, skriv til os.

Hvordan ved jeg om min ordre er blevet accepteret?

Når du har bestilt hos Waiteer, vil du både få en bekræftelse på din app og på e-mail. Du kan senere finde din ordre i menuen på app’en, hvor din ordrehistorik er listet.

 

Betaling

MobilePay virker ikke

Hvis MobilePay ikke virker for dig, så er det bedste du kan gøre at kontakte MobilePay.

Det kan ske at appen crasher (går ned) under betalingen. Det kan desværre betyde, at dine penge bliver holdt tilbage af MobilePay. I dette tilfælde går der op til 14 dage indtil de bliver frigivet. Vi beklager meget.

Min ordrer er blevet afvist

Kontakt restauranten hvis din ordre er blevet afvist. Det kan ske, at det er dem, der har annulleret din bestilling, eventuelt på grund af travlhed.

Har du stadig brug for hjælp? Du kan kontakte vores support, så giver vi et svar indenfor 24 timer.

Send en besked via vores kontaktformular her